Grilování
Nejprodávanější

Na naších cestách do zahraničí jsme si na tomto typu sekané ujížděli, tak nás napadlo zkusit vyrobit podobnou jemně vykutrovanou sekanou. Výsledek je za nás skvělý. Přidali jsme...

Raškovická klobása – naše nejprodávanější klobása, kterou doporučujeme na gril nebo vaření. Na 100 g výrobku bylo použito 113 g masa. Hmotnost: 450g-500 g...

Víte, že v den pálení čarodějnic je největší spotřeba špekáčků v roce? Přidali jsme proto rodinné balení za zvýhodněnou cenu. Jak jinak nejlépe zabavit děti než bobrým jídlem a...

Přidali jsem před silvestrem špekáčky, protože je velmi pravděpodobné, že budete slavit příchod nového roku v rodinném kruhu a čím zabavit nejlépe děti? Bobrým jídlem a opékáním...

Tenké párky z naší produkce jsme vytunili jsme je o čedar. Jsou velmi oblíbené pro jemnou chuť a množství využití. Nejčastěji bývají používány pro vydatné snídaně nebo hot-dogy....

Tenké párky z naší produkce jsou velmi oblíbené pro jemnou chuť a množství využití. Nejčastěji bývají používány pro vydatné snídaně nebo hot-dogy. Na 100 g výrobku použito 117...

Pomalu pečený hovězí krk. Skvělý do burgerů – sandwichů nebo jen tak se zeleninou. Hmotnost: 200 g Složení: 98 % hovězí krk, sůl, směs koření...

Náš uzený bůček, který je skvělý studený a ještě lepší opečený. Pořádně nakouřená chuť. Složení:vepřové maso 96%, sůl, konzervant dusitan sodný, česnek Skladujte při 0°...

Taťka naložil na sucho libový bůček na 3 týdny a potom ho pořádně vyudil bukovým dřevem.