VELIKONOCE
Tato kategorie, vám nabízí ty nej Bobroty, které se každoročně během velikonočního období prodávají.
Nejprodávanější

Naší tlačenku připravujeme z vepřové libové plece tak, abyste s každým soustem cítili strukturu masa a zároveň chuť vývaru, který je kořeněný tradičně majoránkou, pepřem a...

Naše paštika, která je prostě delikatesou. Přidání foie gras je mazací a portské víno zajistí jemně nasládlou chuť. Nejlepší je kombinace této paštiky a brusinek

Chyběl nám jemný párek, který milují především děti. Proto jsme vyrobili telecí párek, který je jemně solený a při každém kousnuti skvěle křupne. Složení: Telecí maso 54%,...

Taťka ve výrobě trošku podivočil a udělal chuťově skvělou a vizuálně krásnou roládu plnou masa a bylinek.

Naše sušená vepřová panenka je vhodná jako delikatesa na tapas nebo jen tak k vínu. My z ní nejraději děláme carpaccio s olivovou tapenádou, aioli a extra virgin olivovým...

Taťka naložil na sucho libový bůček na 3 týdny a potom ho pořádně vyudil bukovým dřevem.

Svíčková sekaná je klasika, kterou máme rádi studenou nebo opečenou s bramborovou kaší. Složení je jednoduché:Vepřové maso 85% , vepřová bránice, vejce (alergen), jedlá sůl,...