Uzeniny, Strana 2
Nejprodávanější

Kosmická alternativa párku, která je vhodná na vaření i pečení. Nejlepší je však v chilli hotdogu, kde sehraje veledůležitou roli. Klobása je v popisku proto, že je směs hrubě...

Tenké párky z naší produkce jsme vytunili jsme je o čedar. Jsou velmi oblíbené pro jemnou chuť a množství využití. Nejčastěji bývají používány pro vydatné snídaně nebo hot-dogy....

Naše šunková klobása je libová, a proto chutná nejlépe vařená, kdy vynikne chuť koření. Složení: vepřové maso z kýty 70%; hovězí maso 28%; vepřové střívko; sůl, česnek;...

Taťka naložil na sucho libový bůček na 3 týdny a potom ho pořádně vyudil bukovým dřevem.

Nemusíte zrovna vylézt z rubani abyste si zasloužili ostravskou klobásu, která je vyrobena tak, jak se to prostě má. Ostravská klobása Vepřové maso 86%, voda, koření, sůl,...

Naše sušená vepřová panenka je vhodná jako delikatesa na tapas nebo jen tak k vínu. My z ní nejraději děláme carpaccio s olivovou tapenádou, aioli a extra virgin olivovým...

Přidali jsem před silvestrem špekáčky, protože je velmi pravděpodobné, že budete slavit příchod nového roku v rodinném kruhu a čím zabavit nejlépe děti? Bobrým jídlem a opékáním...

Raškovická klobása – naše nejprodávanější klobása, kterou doporučujeme na gril nebo vaření. Na 100 g výrobku bylo použito 113 g masa. Hmotnost: 450g-500 g...

Hrubozrnný párek je výjimečný svou strukturou a výrazně uzenou chutí. Složení: vepřové maso, skopové střívko, jedlá sůl, přírodní koření trvanlivost – ve vakuu 21 dnů, po...