KLOBÁSA - Bobra ohniváka (140-160g)
Trošku jsme si s taťkou zapřeháněli a vyrobili klobásu Bobra ohniváka. Taťka totiž miluje čili a já jsem velmi citlivý na pálivost. Vznikla proto jednou výzva, že taťka připraví klobásu a dáme si challenge, kdo jí sní s větším klidem. Jasně trošku jsem si touto výzvou podřezal větev, na které sedím, ale přece neukážu taťkovi, že jsem bábovka.
Základem je naše RAŠKOVICKÁ KLOBÁSA, kterou taťka obohatil o tyto papričky: Carolina reaper, trinidad moruga a paprička bhut jolokia z celkové hmotnosti je těchto papriček 7% a za mne je to fakt výzva.
(papričky vypěstoval taťka)
Složení: vepřové maso 80 %, hovězí maso 20 %, výběr brutálních papriček Carolina reaper, trinidad moruga, bhut jolokia, vepřové sádlo, vepřové střívko, sůl , česnek, pepř, kmín
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Bez lepku: Ano
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 14 dnů – po rozbalení spotřebujte do 3 dnů
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář